O nama

Tvrtka Lakmus d.o.o. utemeljena je 1992. godine, sa sjedištem u Buzetu.

Od samih početaka djelovanja tvrtka se specijalizirala na području slijedećih djelatnosti:

- tehničke kemikalije za industriju, vodoopskrbu i turizam, te na području laboratorijske tehnike;

- promet kemijskih sredstava koje se koriste u industriji, vodoopskrbi i obradi otpadnih voda, ugostiteljstvu i hotelijerstvu;

- promet profesionalnih sredstava za pranje, čišćenje i dezinfekcije u industriji, zdravstvu i hotelijerstvu te čišćenje i održavanje vozila i plovila;

- promet, montaža i održavanje opreme za praćenje i održavanje kvalitete vode u vodoopskrbi, zdravstvu i hotelijerstvu (bazenska i wellness tehnika, ljekovite kupke);
- promet laboratorijskim uređajima, opremom i laboratorijskim materijalom;

- opremanje laboratorija;

- izgradnja bazena

- servis i održavanje bazenske tehnike

- opremanje, dogradnja i optimizacija bazenske tehnike

- dobava, ugradnja i održavanje hidromasažnih kada i sauna

Za sve navedene djelatnosti posjedujemo potrebne dozvole i propisana odobrenja nadležnih upravnih tijela. Isto tako, za sve artikle iz naše ponude posjedujemo urednu dokumentaciju sukladno nacionalnim i međunarodnim propisima.

Svoju djelatnost obavljamo u poslovnim prostorima koji su projektirani, izvedeni i opremljeni za obavljanje poslova prometa opasnih tvari.

Danas Lakmus d.o.o. u RH zapošljava 15 djelatnika. Polovica od ukupnog broja zaposlenih ima završenu visoku ili višu stručnu izobrazbu, a svi zaposleni koji sudjeluju u manipuliranju, prijevozu i skladištenju otrovnih i opasnih tvari imaju završen tečaj za prijevoz ADR tvari te položen ispit iz toksikologije.

Pored toga, zaposlenici redovito prolaze usavršavanje u vidu internih osposobljavanja, sudjelovanja u radu znanstvenih skupova, posjeta sajmovima i slično.
Pored povoljnih poslovnih uvjeta, u mogućnosti smo našim kupcima osigurati stručnu podršku po pitanju izbora tehnologije, načina korištenja, održavanja ili usavršavanja ugrađenih uređaja i isporučene robe.

Stručnost kadra, profesionalan pristup i ozbiljnost u izvršavanju poslovnih obveza te kvaliteta naših usluga, omogućile su nam da postanemo važan dobavljač i pouzdan poslovni partner nekima od vodećih industrijskih sistema, vodoopskrbnih sustava te hotelijerskih kuća u RH.

Lakmus d.o.o. ima uveden sustav upravljanja kvalitetom, ISO 9001:2000.

Nadamo se da ćete u našoj ponudi pronaći proizvode i usluge kojima ćete uspješno poboljšati svoje tehnološke procese i unaprijediti svoje poslovanje, a u nama prepoznati pouzdanog poslovnog partnera spremnog na zajedničko rješavanje Vaših problema i ispunjavanje postavljenih zahtjeva.

Lakmus d.o.o.

Sv. Ivan 3/2
52 420 Buzet

Tel / Fax

+385 52 663 370
+385 52 662 946 FAX

Pratite nas

Facebook

Copyright © 2021 LAKMUS d.o.o all Rights Reserved. Designed by : ProBiz